Geopatisch onderzoek  van uw pand

Verschillende ziekten worden veroorzaakt door omgevingsfactoren zoals vervuilde aardstralen en - ondergrondse wateraders, zendmasten (GSM, UMTS, C2000, G4 en inmiddels helaas! 5G, militaire radar, zendapparatuur van vliegvelden enz.). 
Doordat de algehele weerstand van een mens vermindert door deze invloeden, krijgen verschillende ziektes kans om zich te ontwikkelen. 

Met name één bepaalde aardstralensoort (het Groot Diagonaal Net, of Currynet genoemd) heeft een directe invloed op o.a. ziektebeelden als depressie, spastische dikke darm, ziekte van Crohn, maagklachten, migraine, candida en kanker. Ook klachten als koude benen/voeten op bepaalde plaatsen in huis hebben hierin hun oorsprong.
De trilling van deze aardstralensoort is ziekmakend als deze ernstig vervuild is.

De trilling van ondergrondse wateraders heeft invloed op klachten als bedplassen en reumatische klachten.

 

Therapieresistentie:
Mensen die slapen op zo'n vervuilde aardstraal worden veelal therapieresistent: Geneesmiddelen en therapieën hebben geen blijvend effect -en werken uiteindelijk dus helemaal niet meer- omdat het lichaam elke nacht opnieuw weer ondermijnd wordt door de veroorzaker van de ziekte.

 

Lecherantenne:
Of er sprake is van geopatische belasting, kan getest worden door te meten met een Lecherantenne. Dit kan ter plaatse in huis, kantoor, stal enz. maar ook in uw aura, de aura van uw (huis)dieren enz. Enkele keren per jaar bieden we deze optie aan op verschillende locaties in Nederland. Momenteel in Dieren, Apeldoorn, Sneek, Breda en Zwolle. 


Pendelen op plattegrond van het huis/pand:
Naast metingen met de Lecherantenne is het ook mogelijk uw huis -op afstand- te meten op de aanwezigheid van ziekmakende straling.
Daarvoor hebben we een foto van uw pand nodig (vooraanzicht), een exacte plattegrond en adres waar het staat. Kosten daarvan zijn € 30,- welk bedrag verrekend wordt als er een biosanering uit voortvloeit.

 

Biosaneren: 
Kosten: € 150,- plus reiskostenvergoeding vanaf Garderen (Veluwe) en € 35 euro per te gebruiken ampul (waarmee per aanwezige ziekmakende lijn ontstoord wordt)

Tijdens het biosaneren van uw pand sporen we ook eventuele andere ziekmakende invloeden op, zoals straling van draadloze telefoons en draadloos internet. Ook meten we de lekstroom (elektrosmog) van elektrisch verstelbare bedbodems, elektrische dekens, - tandenborstels, lampen, (wekker)radio's enz. en krijgt u adviezen hoe deze negatieve straling te beperken. Hetgeen ook een positieve invloed heeft op uw energienota! We zeggen weleens:"U verdienr het -voor het biosaneren- uitgegeven geld binnen een jaar terug als u al onze adviezen opvolgt."

Daarnaast zijn de aardstralen, zendmasten en ondergrondse wateraders te ontstoren. Waardoor ze niet langer een negatieve invloed hebben op uw gezondheid en (evt.) therapie.

Als uw interesse gewekt is om uw pand te laten biosaneren, een aurameting te laten doen of een pand wilt laten pendelen, neem dan contact met ons op.

We zijn u graag van dienst!