Wichelroedelopen bij de Hunneschans (Uddelermeer)


Zondag 24 juli 2022  van 14.00 uur tot plm 16.00 uur.

De Hunneschans is één der meest bekende archeologische monumenten van ons land. Vanuit geobiologisch oogpunt een markante plaats, want hier is goed meetbaar dat hier door de eeuwen heeb mensen hebben gewoond. Én dat die culturen kennis hadden van (de werking van) aardstralen. 

Omdat het complex slechts 300 meter van de parkeerplaats is gelegen, is deze rondleiding ook goed te doen voor mensen die minder goed kunnen lopen.
 

Altijd al willen leren wichelen? Dan is dit je kans.

Kosten deelname: € 25,00 (inclusief koffie/thee en bruikleen wichelroedes, welke ook voor € 10,- te koop zijn tijdens de workshop). Kinderen € 10,- uitsluitend onder begeleiding van een volwassen deelnemer.

We starten bij het hek van de ingang van het Uddelermeer, aan de overzijde van restaurant het Uddelermeer, navigatieadres: Garderenseweg 3852 NR Uddel.

Om eventueel gerezen vragen te beantwoorden en bij een deelnemer in de aura te meten of deze thuis onder invloed staat van de invloed van aardstralen, gaan we na afloop nog een klein uurtje bij restaurant het Uddelermeer wat drinken.